Monday, July 3, 2017

3 July 2017 Tamatnya Giveaway 1,000 Kotak Perlashine Kapsul Mutiara by Safiey Ilias

Pejam celik pejam celik dah 3 Julai 2017 iaitu bersamaan dengan hari Isnin pertama bagi bulan ketujuh dalam tahun 2017 ini. Apa yang istimewanya tarikh tersebut? Haa, kepada sesiapa yang belum lagi mengetahui atau belum lagi ‘register’ untuk join giveaway yang diadakan oleh seorang usahawan muda ni, boleh klik link di bawah.


Don’t waste your time because today is the last date for you to submit your registration. Tak susah pun untuk isi borang online giveaway tersebut. Just masukkan nama manja korang, nombor telefon, email, alamat rumah, poskod dan juga negeri. Oh, dan kepada sesiapa yang dah join tu, ni nak tanya. Dah completekan borang survey belum? Alaa, soalan dia senang je.

Perlashine Kapsul Mutiara

Sebelum tu, yang mana masih lagi tak tahu bagaimana rupa bentuk Perlashine Kapsul Mutiara tu, boleh lihat gambar di atas. Nice packaging ! Harga? Ohh, haritu Cik Safiey ada buat promo raya dimana harga sebotol Perlashine hanya berjumlah RM60 daripada harga asal. Tetapi, memandangkan promo raya dah habis, sekarang ni kalau nak beli Perlashine Kapsul Mutiara tu, mesti beli dengan harga asal lah jawabnya. RM60 menjadi RM140. Itu adalah harga asal okay.

Apa kelebihan Perlashine Kapsul Mutiara ni?

• Merawat masalah jerawat dan jeragat
• Memutihkan kulit
• Memudarkan parut di wajah dan badan
• Menyihatkan tubuh badan
• Merawat bermacam masalah kulit
• Awet muda dan anjal
• Menegangkan wajah

Banyak tak? Nak lagi? Okay, tengok testimoni di bawah ni pulak.
Testimoni pengguna Perlashine Kapsul Mutiara

So, yang dah join tu, jangan lupa share result malam ni. Mana lah tahu kalau ada di antara rakan blogger yang bertuah kan? Dan Insya-Allah ada rezeki aku untuk menang sama. Jap nanti dulu, giveaway ni bukan dapat Perlashine Kapsul Mutiara je tau, ada cabutan bertuah sekali.

Hadiah yang menarik telah disediakan kepada para pemenang yang bertuah. Nak tahu apa? Ada iPhone7, set barangan kosmetik bernilai RM2,000 dan seterusnya beberapa wang tunai yang cukup hebat nilainya. Keputusan akan diumumkan pada jam 11.00 malam ini. Semoga kita menang ya kepada yang dah join tu, amin.

2 comments:

All Rights Reserved 2017 ( SITI FILZAHTUL )