Thursday, June 8, 2017

Giveaway Raya by Mrs Pip

*klik banner untuk join*

Orait, saya join GA lagi. Kali ni GA dari Mrs Pip pulak.

Ohh, sebelum tu nak bagitahu yang GA ni berlangsung dari 1 Jun sehingga 24 Jun, jadi jom rebut peluang yang masih ada untuk join GA ni di samping kita support rakan blogger kita ya?

Antara syarat-syarat Giveaway Raya by Mrs Pip ni adalah :

1 - Buat tajuk " Giveaway Raya by Mrs Pip " dan letakkan banner di entry tersebut dan juga backlink

2 - Follow blog Mrs Pip

3 - Follow Google+ Mrs Pip

4 - Kongsikan secara ringkas pengalaman terindah yang pernah anda lalui semasa di bulan puasa

Nak tengok antara printed shawl cantik keluaran avilia.my yang Mrs Pip dah sediakan sebagai hadiah utama kepada pemenang yang bertuah? Okay, akak belanja gambar satu.


Amacam gegirls? Lawa tak? Kalau nak, join GA ni tau !

              Okay, untuk syarat ke-4 tu, saya rasa pengalaman terindah di bulan puasa yang pernah saya lalui adalah :

1. Dapat shopping sakan untuk raya dengan family

2. Dapat kasut idaman

3. Dapat makan nasi ayam berempah hasil masakan mak ayah (ni kalau beli kat luar dah buang RM20 untuk setapau padahal beli ayam dengan harga camtu dah dapat bertapau-tapau, hahaha)

4. Dapat berbuka puasa dengan family ( tiap-tiap tahun kot )

5. Dapat pengalaman tertukar selipar dengan orang lain time Terawih -_-

6. Dapat puasa full time tahun 2015

               Haaa, saya rasa itu je kot setakat ni pengalaman terindah yang saya pernah lalui sepanjang bukan Ramadhan, hehe jangan marah dengan jawapan akak ( benda betul kot ). Cukup ringkas dah rasanya, so that's all. Semoga ada rezeki untuk akak dapat salah satu shawl tu ( colour putih pun tak apa janji dapat untuk raya ni ). Hehehe.

4 comments:

  1. Selamat bergiveaway .moga rezeki untuk menang menyebelahi anda

    ReplyDelete
  2. gud luck...hehe no 5..tu kira sedekah ler kan

    https://umifuzy.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  3. thanks join GA mrs pip ..
    wah, yang ke-5 tu, tertukar selipar? ... hope walaupun tertukar selipar, but saiz still sama kan, so at least still boleh pakai sampai rumah, ndaklah berkaki ayam sebelah T_T sweet memory juga tu.
    cheers.

    ReplyDelete

All Rights Reserved 2017 ( SITI FILZAHTUL )