Wednesday, June 7, 2017

Giveaway Kad Raya by Zafirah Nazri


Wahh, ada GA lagi lah. Kali ni saya join GA dari Zafirah Nazri

GA ni akan berlangsung dari 26 Mei sehingga 19 Jun 2017. Jadi nak tunggu apa lagi? Ni sementara masih ada masa lagi nak join ni, awak join lah. 

Hadiah? 

Haaaaa Zafirah akan berikan kad raya kepada 10 orang yang bertuah. Mana lah tahu kalau awak atau saya pun antara 10 orang yang bertuah tu kan? Tak payah fikir 2-3 kali, awak join ja GA ni dengan syarat kena lah follow blog Zafirah Nazri dahulu.

Insya-Allah, ada rezeki kita menang sama-sama ya? Hehe.

8 comments:

  1. selamat berpuasa , semoga amalan kita di bulan Ramadhan ini diterima .

    Terima kasih join GA saya , saya dah update senarai peserta giveaway . jemput blogwalking yer :)

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/06/senarai-peserta-giveaway-kad-raya-by.html

    maaf lewat update , busy skit .

    ReplyDelete
  2. gud luck..singgah dari segmen yg sama

    https://umifuzy.blogspot.my/2017/05/giveaway-kad-raya-by-zafirah-nazr.html

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum,
    kita datang singgah sini.
    Good luck :D

    ReplyDelete
  4. jalan singgah dari GA yang sama.

    https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-by-zafirah-nazri.html

    goodluck :)

    ReplyDelete
  5. Hi, all the best, setahun sekali, nak gak kad raya kan...hehe join too~ jum singgah~
    http://nonasani.blogspot.my/2017/05/giveaway-kad-raya-by-zafirah-nazri.html

    ReplyDelete
  6. hi! singgah dari segmen yang sama.. good luck :)

    http://blognaqitaa.blogspot.my/2017/05/giveaway-kad-raya-by-zafirah-nazri.html

    ReplyDelete
  7. jalan2 dari giveaway yang sama

    http://www.mialiana.com/2017/05/giveaway-kad-raya-by-zafirah-nazri.html

    - Mia Liana

    ReplyDelete

All Rights Reserved 2017 ( SITI FILZAHTUL )